Na het grote succes van ‘You Are’ staat het nieuwe nummer ‘Talent’ nu in de startblokken. Het liedje vertelt hoeveel onontdekt talent er in mensen sluimert. “80 procent van de talenten wordt vaak helemaal niet benut”, zegt Anton.

“Dat heeft me getriggerd om hierover een songtekst te schrijven. Iedereen zou veel meer moeten doen wat haar of hem gelukkig maakt.”

“Waarom zijn we eigenlijk hier”, vraagt Anton zich af in dit liedje. “Eigenlijk om te worden wie we zijn.” Het feel good-nummer is geschreven in het Engels, net zoals alle nieuwe nummers van Anton.

Het begint een beetje ballad-achtig, maar neemt rap in tempo toe en wordt vrolijker. Het duet van dochter en vader bevat solopartijen en samenzang. Het is natuurlijk een reactie op ‘You Are’, dat in première ging tijdens het eerste digitale concert ‘Journey Part I’.

"Dat was een grote verrassing", zegt Anton. “We waren erg verbaasd over hoe goed we samen werkten en hoe goed onze stemmen met elkaar harmoniseerden. Anke kan heerlijk zingen! ”, voegt de songwriter toe.

De podiumpremière van het nummer ‘Talent’ is tijdens het volgende digitale concert met live band. Alle informatie is hier op de website beschikbaar.